Home Over ons Wie zijn wij

Wie zijn wij

Hoveniersbedrijf G. Rutgrink is opgericht in 1978. Het is een vennootschap onder firma. De directie bestaat uit twee personen, waarvan de ene verantwoordelijk is voor de uitvoerende taken van het bedrijf en de andere voor het administratieve werk.
De uitvoering van de werkzaamheden ligt in handen van een vijftal hoveniers. Zij zijn allen vakbekwaam en hebben meerdere jaren ervaring in het hoveniersvak.

Ons kwaliteit niveau wordt hoog gehouden door, met behulp van onze ervaring (opgedaan in de afgelopen 30 jaar), in overleg met de uitvoerenden, de norm te bepalen, te verbeteren en te beoordelen.

Naast kwaliteit spelen factoren als veiligheid, milieu en welzijn van onze werknemers een belangrijke rol. Hiervoor werken wij al vele jaren volgens het VCA-systeem.

De materialen die wij gebruiken in tuinen dienen een duurzaam gebruik te garanderen. Afvalstoffen, die door onze activiteiten vrijkomen, worden zo veel mogelijk gescheiden afgevoerd en waar mogelijk hergebruikt.

Omdat we het belangrijk vinden dat jongeren een kans krijgen om een goede opleiding te volgen tot vakbekwame hoveniers, is ons bedrijf is een Aequor gecertificeerd leerbedrijf.

Bij de Kamer van Koophandel kunt u ons vinden onder nummer 28038327.

Neem contact met ons op voor een (vrijblijvende) offerte.

Wij zijn bereikbaar via:

Hoveniersbedrijf G. Rutgrink
Narcissenlaan 10
2172 TC Sassenheim

telefoon: 0252-217386
e-mail: info@rutgrinkhoveniers.nl