Voorhout

Home Aanleg Projecten Voorhout
De drukbezette eigenaresse van deze tuin wilde veel warme kleuren en prettige plekken om te zitten. De tuin moest wel een eenheid zijn en geen verzameling van ‘hokjes’. Het zicht op het water moest bewaard blijven, maar ook privacy is belangrijk.

Array

De oude tuin was opgedeeld in hokjes en veel kleine terrasjes.

Array

Er is begonnen met de structuur van niveauverschillen.

Array

Met kwaliteitsmaterialen wordt een solide basis gelegd voor vele jaren plezier aan het water.

Array

De oude grondkeringen zijn behouden gebleven en hebben ook een nette afwerking gekregen.

Array

De buxusbollen vormen een mooi tegenwicht voor de overige beplanting die weelderiger zal zijn.

Array

De strak gelegde bestrating sluit aan bij het huis en de overige materialen.

Array

De tuin is een mooie eenheid waar in alle seizoenen iets te zien is.

Array

De buxusbollen komen door de hele tuin terug en zorgen voor eenheid en rust.

Array

Detail van de warmbloedige beplanting, hier een combinatie van meisjesogen en duizendblad.

Array

Detail van de vaste bank (hardhout) op de rand van een verhoogde met kiezels beklede plantenbak.

Terug naar het overzicht