Home Over ons Wie zijn wij

Over ons


Hoveniersbedrijf Rutgrink is opgericht in 1978 en al meer dan veertig jaar een begrip in de Bollenstreek en wijde omgeving. Sinds 2020 zijn wij onderdeel van de De Klerk Groep te Lisse.

Met ons team van vakbekwame en goed opgeleiden hoveniers, realiseren wij jaarlijks veel mooie projecten voor een breed klantenbestand. Naast de aanleg van complete tuinen en de renovatie van bestaande tuinen, verzorgen wij ook voor zowel particulieren als bedrijven het onderhoud van hun tuin en buitenruimtes.

Ons kwaliteit niveau wordt hoog gehouden door, met behulp van onze ervaring (opgedaan in de afgelopen 40 jaar), in overleg met de uitvoerenden, de norm te bepalen, te verbeteren en te beoordelen.

Naast kwaliteit spelen factoren als veiligheid, milieu en welzijn van onze werknemers een belangrijke rol. Hiervoor werken wij al vele jaren volgens het VCA-systeem.
De materialen die wij gebruiken in tuinen dienen een duurzaam gebruik te garanderen. Afvalstoffen, die door onze activiteiten vrijkomen, worden zo veel mogelijk gescheiden afgevoerd en waar mogelijk hergebruikt.

Omdat wij het belangrijk vinden dat jongeren een kans krijgen om een goede opleiding te volgen tot vakbekwame hoveniers, is ons bedrijf een SBB erkend leerbedrijf.

Bij de Kamer van Koophandel kunt u ons vinden onder nummer 76265595.

Neem contact met ons op voor een (vrijblijvende) offerte.

Wij zijn bereikbaar via:

Rutgrink Hoveniers B.V.
Leidsevaart 13
2161 AR Lisse

telefoon: 0252-21 73 86
e-mail: info@rutgrinkhoveniers.nl