Home Over ons Wie zijn wij

Wie zijn wij


Hoveniersbedrijf Rutgrink is opgericht in 1978 en al meer dan veertig jaar een begrip in de Bollenstreek en wijde omgeving.

Met ons team van vakbekwame en goed opgeleiden hoveniers, realiseren wij jaarlijks veel mooie projecten voor een breed klantenbestand. Naast de aanleg van complete tuinen en de renovatie van bestaande tuinen, verzorgen wij ook voor zowel particulieren als bedrijven het onderhoud van hun tuin en buitenruimtes.

Ons kwaliteit niveau wordt hoog gehouden door, met behulp van onze ervaring (opgedaan in de afgelopen 40 jaar), in overleg met de uitvoerenden, de norm te bepalen, te verbeteren en te beoordelen.

Naast kwaliteit spelen factoren als veiligheid, milieu en welzijn van onze werknemers een belangrijke rol. Hiervoor werken wij al vele jaren volgens het VCA-systeem.

De materialen die wij gebruiken in tuinen dienen een duurzaam gebruik te garanderen. Afvalstoffen, die door onze activiteiten vrijkomen, worden zo veel mogelijk gescheiden afgevoerd en waar mogelijk hergebruikt.

Omdat wij het belangrijk vinden dat jongeren een kans krijgen om een goede opleiding te volgen tot vakbekwame hoveniers, is ons bedrijf een Aequor gecertificeerd leerbedrijf.

 

Bollenstreekhout.nl

Wij zijn lid van Bollenstreekhout.nl. Dit is een initiatief van Symaco uit Lisse. Deze coöperatie is een not-for-profit platform dat zich richt op hergebruik van geoogste stadse of dorpse bomen. Hun activiteiten zijn gebaseerd op MVO, (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap). Zij werken samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren.

Zij brengen in Bollenstreek en Duinstreek geoogste bomen als waardevolle grondstof terug in de kringloop van gebruik. Niet door laagwaardige verbranding (biomassa), maar door transformatie van de geoogste stammen naar producten. Voor de consument of voor de professionele gebruiker.

Meer informatie over Bollenstreekhout kunt u vinden op de website www.bollenstreekhout.nl

Bij de Kamer van Koophandel kunt u ons vinden onder nummer 76265595.

Neem contact met ons op voor een (vrijblijvende) offerte.

Wij zijn bereikbaar via:

Rutgrink Hoveniers B.V.
Leidsevaart 13
2161 AR Lisse

telefoon: 0252-21 73 86
e-mail: info@rutgrinkhoveniers.nl